Magnificent Garden Route

Dag 1 Kapstaden / Oudtshoorn
Kl 07.30 åker vi, och reser genom staden Montagu på den natursköna “Route 62” till den vackra byn Barrydale där vi stannar för te (ingår ej). Sedan vidare till Oudtshoorn, känt som “världens fjäderhuvudstad tack vare sin enorma strutsbransch. Efter en fascinerande rundtur i en strutsfarm fortsätter vi till Oudtshoorn hotell för incheckning.
Dag 2 Oudtshoorn / Knysna
Denna morgon går vi ”under jorden” för att förundras över de isiga formationerna i Cango Caves. Det är ett av Sydafrikas mest spektakulära naturfenomen. Vi kör sedan via fina Outeniqua Pass till staden George, och sedan vidare till Knysna , kanske Sydafrik mest imponerande semesteranläggning i hjärtat av den berömda Garden Rout. Resten av dagen är fri för att upptäcka glädjen i stadens många konstgallerier, hantverksbutiker och kaffebarer.
Dag 3 Knysna
Kryssning på den stora Knysnalagunen, sedan besök i Featherbed Nature Reserve. Njut av en fantastisk utsikt över det imponerande sandstensverket “Heads” somvaktar havets ingång till Knysna enorma tidvattenlagun, skogar, myrar och orörda stränder. Efter lunch spenderar vi resten av dagen åt att njuta av denna vackra och speciella stad.
Dag 4 Port Elizabeth
Transfer på morgonen till Port Elizabeth dit vi kommer fram på eftermiddagen. Vi kör genom den härliga Tsitsikamma Forest. Turen slutar vid flygplatsen eller på central hotell.
Datum ex Kapstaden: Varje onsdag. Min. 2 pax.

 

Menu